Kuikan ja Koiviston joukkue nousi Damallsvenskanin kärkeen

Natalia Kuikan ja Emma Koiviston Kopparbergs/Göteborg FC nousi Damallsvenskanin kärkipaikalle. Ilonaiheisiin kuului myös Emmi Alasen edustaman Växjön kauden avausvoitto.

Kuikan ja Koiviston Kopparbergs/Göteborg FC nousi sarjakärkeen voittamalla Uppsalan 2-0. Koivisto oli kentällä täyden peliajan ja Kuikka tuli vaihtoon 79. minuutilla.

Olga Ahtisen Linköping koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun se menetti kahden maalin johdon ja taipui Umeå IK:lle 2-3. Ahtinen pelasi koko pelin.

Alanen pääsi juhlimaan Växjön avausvoittoa sen kaadettua Piteån 1-0. Alanen kirjautti täydet minuutit.

Eskilstuna Unitedin riveissä Julia Tunturi ja Kaisa Collin pääsivät juhlimaan 3-1-voittoa Vittsjöstä. Tunturi juoksi kentälle 58. minuutilla ja Collin tuli kentälle viisi minuuttia myöhemmin.

Eveliina Summasen ja Jutta Rantalan Kristianstad nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta 3-3-tasapeliin Djurgårdenin vieraana. Suomalaiskaksikko uurasti koko ottelun.

Elli Pikkujämsän ja Heidi Kollasen Örebro joutui taipumaan Rosengårdin vieraana 0-6. Pikkujämsä pelasi koko pelin ja Kollanen kirjautti 79 minuuttia.

Elitettanissa Jenny Danielssonin ja Milla-Maj Majasaaren joukkue AIK jatkaa puhtaalla pelillä sen voitettua Sunnanå SK:n 3-2. Suomalaiskaksikko pelasi koko pelin.