Takaisin
13.4.2018 klo 20.20

KTP täydensi joukkuettaan puolustajalla

Jaa:

KTP:n joukkue alkavan kauden Ykköseen on valmis, kun viimeinenkin palanen loksahti paikoilleen. KTP:n puolustus sai täydennystä, kun seura allekirjoitti yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 191-senttisen yhdysvaltaisen Kwame Watson-Siriboen kanssa. 31-vuotiaan keskuspuolustajan uskotaan tuovan joukkueeseen ennen kaikkea kokemusta, kovuutta ja kilpailua.

Watson-Siriboe on ammattilaisurallaan pelannut Pohjois-Amerikan Major League Soccerissa kaikkiaan kuuden kauden ajan, mutta peliaikaa ja vastuuta hän on kerryttänyt myös North American Soccer Leaguessa, joka tunnetaan Pohjois-Amerikan toiseksi korkeimpana sarjatasona.

Watson-Siriboe on innoissaan uusista haasteista, joita KTP tarjoaa.

– Luonnollisestikin olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Kotka vaikuttaa kivalta kaupungilta, jossa ihmiset ovat hyvin mukavia, ja on kooltaan juuri sopivan kokoinen. Yksi iso syy Eurooppaan lähtöön oli se, että halusin vielä saada erilaisia kokemuksia jalkapallon saralla, Watson-Siriboe kertoo seuran sivuilla.

Watson-Siriboe uskoo pystyvänsä tuomaan joukkueeseen kokemusta ja kovuutta. Keskuspuolustajan vahvuudet ovat nimenomaan kamppailupelaamisessa.

–Sen pienen kokemuksen perusteella, mitä olen joukkueen mukana harjoitellut, voin sanoa, että meillä on laadukas joukkue. Olen kuitenkin uusi pelaaja, joten varmasti siinä menee hetken aikaa ennen kuin omaksun kaikki joukkueen pelitapaan liittyvät asiat, Watson-Siriboe sanoo.