Takaisin
23.2.2018 klo 10.55

KTP kohtaa MP:n harjoitusottelussa

Jaa:

Menneenä viikonloppuna HJK oli kotkalaisille tyly isäntä, mutta nyt KTP:n katseet on jo käännetty tulevaan harjoituspeliin Mikkelin Palloilijoita vastaan.

Kaudella 2017 joukkueet kohtasivat kahdesti. Ottelu Kotkassa päättyi tasapeliin ja Mikkelissä KTP otti suurinumeroisen vierasvoiton. Kausi oli MP:n osalta päättyä katastrofiin ja lopulta se säilytti sarjapaikkansa ainoastaan maalieron turvin. Tulevaan kauteen MP lähtee taatusti viime kauden mahalaskusta sisuuntuneena. Uusina pelaajina mikkeliläisryhmään ovat liittyneet muun muassa Elliot Simmons ja Matti Kohonen.

Koska kyseessä on harjoitusottelu, on sopimuksettomien pelaajien testaaminen jälleen sallittua. Näyttöjä tulevat antamaan Miro Schwalenstöcker ja Matias Pyysalo. Lisäksi tuore sopimuspelaaja Jean-Christophe Coubronne tekee KTP-debyyttinsä.

– Pelimme jokaisella osa-alueella on vielä parannettavaa. Harjoitusottelussa lopputulosta tärkeämpää on pelin kehittäminen harjoiteltujen asioiden toteuttaminen käytännössä, toteaa päävalmentaja Gummerus.

Joukkueen terveystilanne on edelleen huono, sillä poissa ovat edelleen flunssapotilaat Matias Lindfors ja Anton Eerola sekä alaraajavammoista kärsivät Ville Oksanen, Onur Celik ja Ville Särkkä. Aleksi Pahkasalo puolestaan matkustaa UEFA B-kurssille.

Ottelu Arto Tolsa Areenalla starttaa kello 16:45.