Takaisin
30.3.2019 klo 11.09

KPV:n Korhonen odottaa välierää – ”Iso peli, iso panos”

Jaa:

RoPS ja KPV kohtaavat toistamiseen Suomen Cupissa lauantaina Rovaniemellä. Kajaanissa pelatun avauskohtaamisen Cupin karsintalohkossa vei nimiinsä KPV maalein 2-0.

Tuon ottelun jälkeen molemmat joukkueet ovat voittaneet neljännesvälieränsä Cupissa, mutta harjoitusotteluissa molempien koneet ovat yskähdelleet. RoPS kaatoi Valkeakoskella Hakan Cupin neljännesvälierässä 1-0, mutta joutui tyytymään maalittomaan tasatulokseen AC Oulun kanssa viime lauantaina pelatussa harjoitusottelussa.

Vihreä puolestaan selvitti tieltään Vantaan VJS:n numeroin 3-0, mutta kahdessa harjoitusottelussa on Pallo-Veikoille on kirjattu tappiot. Nyt treenipelit on pelattu ja tosipelit on edessä. Voittaja jatkaa siis jo neljän parhaan joukkoon Suomen Cupissa.

Tulevasta ottelusta isänniltä puuttuvat toipilaat Niklas Jokelainen, Timo Stavitski sekä Antonio Reguero. Vihreän kokoonpanosta on sivussa sairastellut Harri Heiermann. Muutama epävarma kolhu rosterissa on, kyseisten pelimiesten tilannetta katsotaan ottelupäivän aamuna. Uutena miehenä Vihreisiin liittynyt El-Hadji Kane ei ole vielä pelaavassa kokoonpanossa.

KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen on tyytyväinen tosipelien vihdoin koittaessa.

- Iso peli, iso panos. Loistava lauantai-iltapäivä edessä. Urakkaa tiedossa sekä maantiellä että Rovaniemen keskuskentällä, Korhonen hehkuttaa KPV:n sivuilla.

- Molemmat hommat vaativat kilometrejä rajusti, jotta päästään tavoiteltuun tulokseen, Korhonen muistuttaa.