KPV kapealla ryhmällä PKKU:n kimppuun

• Jalkapallosarjat

KPV matkaa pitkälle vieraspelireissulle pääkaupunkiseudulle, missä Vihreä kohtaa lauantaina klo 17.00 alkavassa ottelussa Kakkoseen valmistautuvan PKKU:n. Kyseessä siis Suomen Cupin lohkovaiheen neljäs kierros.

Pallo-Veikkoja Vantaan Myyrmäki hallissa isännöivän Pallokerho Keski-Uusimaan taival Suomen Cupin lohkovaiheessa ei ole ollut ruusuilla tanssimista; alla on kolme ottelua ja yhtä monta tappiota maalierolla 0-13.

KPV pääsee otteluun kahden viikon hyvän treenijakson jälkeen. Kahdeksan viikon pituinen ensimmäinen treenijakso päättyy lauantain peliin ja hiihtolomaviikolla joukkue pitää pientä taukoa omatoimisen harjoittelun merkeissä.

- Kapeahkolla ryhmällä on operoitu tietoisesti tässä vaiheessa ja useampi pelaaja on saanut näyttömahdollisuuden, Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen pohtii kokkolalaisten sivuilla.

- Hiihtoloman jälkeen aloitetaan uusi jakso harjoittelussa, jonka tähtäin on jo sarjakauden alussa. Tällöin joukkuetta täydennetään niiltä osin mihin vahvistusta tarvitaan, Korhonen jatkaa.

Joukkue on saanut selätettyä suurimmat flunssa-aallot sekä loukkaantumiset ja pelaajisto on täydessä iskussa lauantain koitoksessa.

Sen sijaan keskikenttämies Dmitri Dekhteryuk ei jatka KPV:n riveissä. Pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä, johtuen pelilupaan liittyvistä ongelmista.

ISTV esittää Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita suorana Ruudussa. Otteluita pääset näkemään tilaamalla Ruutu +:n täältä >>