KPV jatkaa kärjessä

• Jalkapallosarjat

KPV otti jälleen yhden askeleen kohti Veikkausliigaa, kun se haki tärkeät pisteet FC Hakan vieraana. Torstain toisessa ottelussa JJK ja FC KTP päätyivät tasapeliin.

Ykkösen 23. kierros potkaistiin käyntiin torstaina kahdella ottelulla ja vaikka loput pelit pelataan viikonloppuna, niin KPV:n jatkaminen sarjakärjessä on varmaa, kun se voitti Hakan vieraissa 2-1 (1-0). Milos Josimov vei vaparimaalilla kokkolalaiset johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla ja toisen alussa Kalle Multanen rankaisi kasvattiseuraansa. Hakan kavennusmaalista vastasi Gerald Ben.

JJK ja FC KTP tasasivat pisteet 2-2 (0-1)-numeroin. Aleksi Pahkasalo vei KTP:n johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla. Jasin Abahassine tasoitti kuitenkin toisella puoliajalla. Viimeisen kympin käynnistyttyä Jean Da Silva vei KTP:n jälleen johtoon ennen kuin lisäajalla Saku Leppänen tasoitti ottelun. Tasapelipisteellä JJK hivuttautui pisteen päähän säilymisestä.

Ykkösen kierros jatkuu lauantaina kahdella ottelulla ja pelit paketoidaan sunnuntaina EIF:n ja HIFK:n välisellä kärkikamppailulla.