Takaisin
13.8.2019 klo 10.51

Kolmosen FC Inter2 vs. Masku striimataan suorana keskiviikkona

Jaa:

Länsi-Suomen Kolmosen nousu- ja putoamistaistelut käyvät ennen näkemättömän tasaisina. Sarja on äärimmäisen kiinnostavassa vaiheessa ja sen vuoksi SPL Länsi-Suomi ja MNR ovat sopineet "bonuspelien" lähettämisestä suorina striimeinä sekä elo- että syyskuussa. Alueen futiskansalle halutaan tarjota mahdollisuus nähdä Kolmosen ratkaisupelejä livenä, vaikka pelikentän katsomoon ei syystä tai toisesta ehtisikään. Ensimmäinen bonuspeli nähdään jo heti keskiviikkona (14.8.) FC Interin reservijoukkueen isännöidessä Maskua.

Kuukauden ottelut jatkuvat tutusti ja elokuun otteluhan on jo pelattu, kun viime lauantaina nähtiin Peimari Unitedin voitto paikallisvastustajastaan Paimion Hakasta. Ottelun lopputulos lähes täyden OP-Hakkispaanan katsomon edessä oli 3-1 Peimarille. Raportti ottelusta löytyy täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/peimarille-kolme-tarkeaa-pistetta-kolmosen-kuukauden-ottelusta

Elokuun Kuukauden ottelun tallenne on katsottavissa Turun Seutusanomien sivuilta: https://turunseutusanomat.fi/2019/08/peimari-united-jalkapalloderbyn-voittoon-katso-paljon-puhuttaneet-tuomiot/

Syyskuun Kuukauden ottelu on myös nyt valittu ja se on tällä hetkellä sarjan ykkösen ja kakkosen kohtaaminen, kun Masku isännöi Peimari Unitedia Taponkedon kentällä pe 13.9. Tämä peli lähetetään tuttuun Kuukauden ottelujen tapaan Turun Seutusanomien sivuilla ja julkaisemme sivuillamme joukkueiden ennakkotunnelmia muutama päivä ennen jännittävää matsia. Lokakuun Kuukauden ottelu valitaan myöhemmin, kun sarjataulukko kertoo ennakkolta mielenkiintoisimman tai jopa ratkaisevimman matsin.

Bonuspelit futiskansan riemuksi

Kuukauden otteluiden lisäksi Länsi-Suomen piiri ja MNR ovat sopineet ns. bonuspelien lähettämisestä Kolmosen elo- ja syyskuun tärkeistä peleistä. Ottelut näkyvät MNR:n YouTube -kanavalla.

Ensimmäinen bonuspeli on jo tämän viikon keskiviikkona pelattava FC Inter2 - Masku. Pelin kick off on Turun Urheilupuiston Yläkentällä huomenna (14.8.) klo 18.00 ja lähetys alkaa klo 17.55.

Lähetykseen pääset tästä: https://youtu.be/n7-E0Zi12So

Panokset Interin reservijoukkueen ja Maskun ottelussa ovat todella korkeat. Kotijoukkue FC Inter2 kärsi viime kierroksella kirvelevän 2-0 tappion niin ikään nousua hamuavan Pargas IF:n vieraana ja samalla Inter jäi sarjakärki-Peimarista viiden pisteen päähän. Maskukin on Interiä nyt neljä pinnaa edellä ja käytännössä FC Inter2 on lähes pakkovoiton edessä, jotta nousumahdollisuus ei siltä karkaa liian kauas. Viiden kärkijoukkueen keskinäiset ottelut nousevat tässä vaiheessa sarjaa merkittävään arvoon. Viime perjantain PIF -tappio katkaisi Interin peräti kymmenen tappiottoman pelin putken.

Masku on sarjakakkosena vain pisteen Peimarin perässä ja tasapisteissä PIF:n kanssa. Sanomattakin on selvää, että myös Maskun on otettava keskiviikon pelistä voitto. Viime viikon kierroksella Masku teurasti kotonaan SoVo:n peräti 7-1, mutta keskiviikon vastustaja ei taatusti anna pelinsä lopahtaa somerolaisten tavoin. Masku on tehnyt sarjassa eniten maaleja, joten Inter -puolustus joutunee Yläkentällä koville. Masku on myös sarjassa ainoa joukkue, joka ei vielä ole hävinnyt yhtään ottelua, mutta rasitteena sillä on sarjassa eniten, peräti kahdeksan, tasapelejä.

Kevätkierroksen pelissä Maskussa kotijoukkue oli maalein 4-2 parempi. Vihreävalkoisista verkkoa heiluttivat tuolloin Kari-Pekka Koivunen, Niclas Forss kaksi kertaa ja Samuli Mikkonen. Interin reserviryhmästä maalinteossa toukokuun alun keskinäisessä taistossa onnistuivat Dima Aho ja Hushyar Aftab pilkulta.

FC Inter2:n loppukauden ohjelma näyttää paperilla hieman maskulaisia helpommalta, sillä kärkiviisikon joukkueista se kohtaa enää kotonaan Peimari Unitedin. Masku sen sijaan kohtaa seuraavista viidestä ottelusta neljässä sarjan kärkipään ryhmät. Toki tilannetta helpottanee se, että vain Inter2 -peli on vieraskentällä, mutta muut (PIF 23.8., FC Åland 31.8., Peimari 13.9.) Masku saa koti-Taponkedolle.

Kolmosen kärkijoukkueiden keskinäiset pelit loppukaudella

14.8.

18:00

Yläkenttä KHT

FC Inter 2

Masku

17.8.

17:00

Parainen Pajbacka nurmi

PIF

FC Åland

23.8.

18:30

Masku Taponketo nurmi

Masku

PIF

28.8.

18:00

Yläkenttä KHT

FC Inter 2

Peimari UTD

31.8.

16:00

Masku Taponketo nurmi

Masku

FC Åland

7.9.

15:30

Sauvo OP-Hakkispaana KHT

Peimari UTD

PIF

13.9.

18:30

Masku Taponketo nurmi

Masku

Peimari UTD

12.10.

16:00

Sauvo OP-Hakkispaana KHT

Peimari UTD

FC Åland

Bonuspelejä valittaessa pyritään huomioimaan myös erittäin tiukka ja jännittävä putoamistaistelu.


Maskun Kari-Pekka Koivunen onnistui maalinteossa, kun Masku ja FC Inter2 kohtasivat kevätkierroksen pelissä Taponkedolla.