Kokkola F10 Lindsayn johdolla komeaan voittoon (RAP)

Kokkola F10 kaatoi lauantaina Pallokissat selvin numeroin 4-0 Megan Lindsayn heilutettua tahtipuikkoa hattutempun arvoisesti.

Megan Lindsaylle hattutemppu

Pallokissat matkasi lauantaina Kokkolaan pisteet mielessä, mutta joutui vastaanottajaksi helteisellä Kokkolan keskuskentällä.  KF10 onkin näin ainoa joukkue tällä kaudella, jolta kuopiolaiset ei ole onnistuneet viemään pistettäkään.

Ensimmäinen puoliaika oli kokkolalaisten hallintaa ja Pallokissat pääsi peliin mukaan oikeastaan vasta kahden vaihdon ja pelijärjestelmän muutosten myötä ensimmäisen puoliajan loppupuolella.  Päivän hattutempun tekijä Megan Lindsay yllätti kerran Marjukka Mikkosen ensimmäisellä puoliajalla.  Aivan ensimmäisen puoliajan ensisekunneilla Pallokissat tuhlasi läpiajon, joka jossitellen olisi voinut muuttaa koko päivän kulun.  Joka tapauksessa Pallokissat saa olla tyytyväisiä että ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli vain 1-0 kotijoukkueelle.

Toiselle puoliskolle tuli pirteä kissalauma ja kuopiolaisilla oli muutamia erittäin hyviä paikkoja nousta tasoihin. Näissä paikoissa ei kuitenkaan onnistuttu ja Lindsayn tulinen veto yllätti Mikkosen toistamiseen.  Tämän jälkeen vierasjoukkue siirtyi kolmen alakertaan ja Kokkola teki vielä kaksi maalia vastahyökkäyksistä.  Lukemista huolimatta Pallokissat oli oikeastaan koko toisen puoliajan hyvin pelissä mukana mutta se tärkein eli maalit jäi puuttumaan.

- Huonosta alusta otan paljon omaan piikkiin. Optimistisesti uskoin että isommat taktiset muutokset olisi saanut helpommin läpi. Joka tapauksessa hävisimme liikaa 1v1 tilanteita ja se käänsi ottelun Kokkolalle, Pallokissojen päävalmentaja Ollipekka Ojala harmitteli.