Koiviston ja Heroumin joukkue voittoputkessa

Emma Koiviston ja Nora Heroumin Brighton & Hove Albion on äitynyt vahvaan voittovireeseen, kun joukkue kirjautti jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Italiassa sen sijaan Tuija Hyyrysen joukkue Juventus jatkaa puhtaalla pelillä.

Englannin Superliigassa Emma Koiviston ja Nora Heroumin joukkue Brighton & Hove Albionin loistovire sai jatkoa, kun joukkue voitti Aston Villan vieraskentällä 2-0 (1-0). Koivisto pelasi koko pelin ja Heroumille kirjattiin 55 minuuttia. Brighton nousi sarjassa kuudenneksi.

Tinja-Riikka Korpela oli Evertonin maalilla, mutta sarjakärki Chelsea oli liian kova pala purtavaksi ja Everton joutui taipumaan 0-3. Everton pitää sarjassa viidettä tilaa hallussaan.

Italian Serie A:ssa Juventus jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Fiorentinan vieraskentällä 2-1 (2-1). Hyyrynen pelasi tuttuun tapaan täydet minuutit.

Anna Auvinen seurasi penkiltä, kun Inter taipui maalirikkaassa ottelussa AS Roman vieraana 3-4 (0-2). Inter on sarjassa kahdeksantena.

Paula Myllyoja joutui päästämään kaksi maalia selkänsä taakse, kun Pink Barin tappioputki jatkui 0-2 (0-0)-häviöllä Hellas Veronaa vastaan. Tappio oli Barin 15. peräkkäinen ja se on sarjassa viimeisenä.

Espanjan liigassa Linda Nyman pääsi Logronon kanssa juhlimaan elintärkeää 3-0 (1-0)-voittoa Deportivo de La Corunasta. Täysi pistepotti katkaisi samalla Logronon kahdeksan ottelun mittaisen voitottomien otteluiden putken ja nosti joukkueen pois jumbosijalta. Nyman pelasi ottelussa ensimmäisen puoliajan.

Sanni Franssi pelasi koko pelin, kun Real Sociedad pelasi 2-2 (1-1)-tasapelin Sevillaa vastaan. Real Sociedad on sarjassa kuudentena.

Iina Salmi tuli 74. minuutilla kentälle, mutta Valencia taipui Athletic Bilbaon vieraana 0-2 (0-2). Valencia on kymmenentenä.