Kärkikolmikko tiivistyi

Ykkösessä käytiin mielenkiintoinen lauantaikierros, kun kärkitaistelun tilanne tiivistyi.

Sarjan kärkikaksikko HIFK ja EIF mittelivät pisteistä ja lopulta pisteet menivät jakoon 1-1 (0-0). Tuomas Mustonen teki HIFK:n johtomaalin toisen puoliajan alussa ja tasoituksesta vastasi Sidoine Meleke Ulrich reilu kymppi ennen loppua.

KPV otti Hakasta 1-0 (1-0)-voiton Konstiantyn Iaroshenkon rankkarimaalilla. FC KTP paranteli asemiaan voittamalla kotonaan JJK:n 3-1 (2-1). Kotkalaisten tuore vahvistus Yerai Counago Vilaboa teki johtomaalin heti alkuminuuteilla, mutta Saku Leppänen tasoitti. Ville Oksanen vei KTP:n kuitenkin johtoon ennen taukoa. Kotkalaisten voiton sinetöi Aleksi Pahkasalo loppuhetkillä.

HIFK pitää kärkipaikkaa hallussaan, mutta KPV nousi pisteen päähän ja EIF on taas pisteen päässä.