Kärkijoukkueet eivät olleet yllätettävissä

Naisten Liigassa saatiin kierros paketoitua sunnuntaina kahdella ottelulla. HJK, FC Honka ja Åland United vahvistivat asemiaan voitoilla.

HJK vankisti asemiaan sarjakärjessä puristamalla 3-2 (2-1)-voiton Ilveksen vieraana. Johanna Salmijärvi vei Ilveksen johtoon ennen kuin Eveliina Summanen ja Hanna Ruohomaa nostivat HJK:n taukojohtoon. Salmijärvi tasoitti vielä juuri ennen tunnin täyttymistä, mutta Linda Ruutu sinetöi HJK:lle voiton.

FC Honka nousi kahdella loppuhetken maalillaan 4-2 (1-0)-voittoon ONS:sta. Elli Pikkujämsä vei Hongan johtoon ensimmäisellä puoliajalla, mutta heti toisen alkuun Heini Toivonen kavensi. Milla Punsar nosti espoolaiset taas johtoon 59. minuutilla ja Ode Fulutudilu vastasi samalla mitalla heti seuraavalla minuutilla. Honka ratkaisi ottelun viimeisellä viisiminuuttisella, kun Sini Vehviläinen ja Punsar viimeistelivät loppunumerot.

Åland Unitedin väkevä meno sai jatkoa 2-0 (0-0)-voitolla TiPS:stä. TiPS piti vastustajaansa jälleen tiukoilla, mutta Isabella Mattsson ja Maryette Karring onnistuivat loppuhetkillä nostamaan ahvenanmaalaiset voittoon.

HJK johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Honkaan ja Åland United on tällä hetkellä neljäntenä. Sarjan kärkinelikko on hieman repäisemässä, mutta erityisesti viimeisestä ylemmän jatkosarjan paikasta käydään tiukkaa taistelua.

Naisten Liiga jatkuu torstaina täydellä kierroksella.