Takaisin
28.4.2020 klo 13.30

Käpylän Pallo järjestää kaikille avoimia livetreenejä

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Käpylän Pallon tiistaisin ja torstaisin järjestämiä livetreenejä voi tehdä vaikka takapihalla tai olohuoneessa.

Koronaepidemia on laittanut maailman polvilleen ja pitää ihmiset erillään toisistaan.  Tilanteeseen apua tarjoavat digitaaliset kanavat, joita monet seurat kekseliäästi hyödyntävät tarjotessaan omatoimisen harjoittelun vinkkejä ja ohjeita pelaajilleen.

Erityisen mukava on ollut myös huomata, että seurat tarjoavat treenimahdollisuuksia ja palveluitaan yli seura- ja lajirajojen. Urheilumaailma yhdistää voimansa etäisyydestä huolimatta.

Vallitsevassa tilanteessa esimerkiksi Käpylän Pallo tarjoaa kaikille pelaajille avoimia liveharjoituksia kaksi kertaa viikossa. Livetreenit on suunniteltu ikävaihekohtaisesti ja harjoitukset sisältävät erilaisia pallonkäsittely- ja kehonhallintasuorituksia sekä haasteita ja kisoja. Treeneistä vastaavat KäPan lasten ja nuorten valmennukseen erikoistuneet ammattivalmentajat. Treenejä voivat kokeilla myös pelaajien vanhemmat.

Tallenteet treeneistä voi katsoa myös jälkikäteen. Harjoitteet vaihtuvat joka viikko ja ne on suunniteltu kullekin ikäluokalle sopiviksi. Treenejä voi tehdä helposti esimerkiksi olohuoneessa.

Harjoituksia on joka tiistai ja torstai. Livetreenit ovat katsottavissa KäPan YouTube-kanavalta >>

Treeniaikataulut:
2010-syntyneet ja nuoremmat, klo 17.00–17.45
2009–2008-syntyneet, klo 18.00–18.45
2007–2005-syntyneet, klo 19.00–19.45

Liveharjoituksia järjestetään myös muun muassa näissä seuroissa: 
GrIFK >>
HJK >>
Käpylä United >>