Takaisin
10.10.2020 klo 22.59

Kanerva odottaa tasaista ottelua Bulgariaa vastaan

Jaa:

Ⓒ SPL / Juha Tamminen

Huuhkajat jatkaa Nations Leaguen otteluita sunnuntaina kotiyleisön edessä – ja todella yleisön edessä – Bulgariaa vastaan.

Huuhkajilla on alla vierasottelu Puolaa vastaan ja toki myös Bulgaria pelasi tiukan ottelun viikolla. Kolmen ottelun rupeama on kaikille joukkueille kova.

- Ohjelma on tiukka, olemme nyt pyrkineet palautumaan Puola-ottelusta ja valmistautua Bulgarian kohtaamiseen, päävalmentaja Markku Kanerva totesi lauantain kansainvälisessä tiedotustilaisuudessa.

Kanerva peilaa tulevaa ottelua ennemminkin edellisiin Nations League -otteluun, eikä keskiviikkon 1-5-tappioon Puolalle.

- Meillä on alla hyvä ottelu Irlantia vastaan ja lähdemme jatkamaan siitä. Toki jos Puola-ottelua ajattelee, niin olemme olleet aiemminkin vastaavassa tilanteessa ja uskon, että joukkueen vastaus on hyvä.

- Bulgaria on toki taitava joukkue, eikä ole ehkä saanut ihan ansaitsemiaan tuloksia viime otteluista. Odotan tasaista ja tiukkaa peliä, Kanerva toteaa.

Hieno uutinen joukkueen kannalta on se, että Olympiastadionin lehtereillä nähdään sunnuntaina myös kannustajia, vaikka rajoitetuin määrin.

- On hienoa päästä pelaamaan taas yleisön eteen. Sitä on kaivattu ja se inspiroi joukkuetta.