Takaisin
6.9.2017 klo 00.38

Kanerva kiitteli Huuhkajien taistelua

Jaa:

Huuhkajat nappasi toisen perättäisen voittonsa MM-karsinnoissa kukistettuaan tiistaina vieraskentällä Kosovon niukasti 1-0.

Parannettavaakin jäi

Shkodërissa pelatussa ottelussa ei varsinaisesti juhlittu maalipaikoilla, mutta Huuhkajat onnistui kertaalleen ja Teemu Pukin 83. minuutin osuma ratkaisi ottelun.
 
- Siinä prässi tuotti tulosta maalin muodossa. Se oli myös Teemulle varmasti tärkeä maali, päävalmentaja Markku Kanerva mietti.
 
Kaikkineen pelin kuva oli Kanervan mukaan suhteellisen odotettu ja moni asia meni suunnitelmien mukaan, mutta ei ihan kaikki.
 
- Tiesimme Kosovon vahvuudet. Keskitykset ja erikoistilanteet heillä olivat vaarallisia, mutta ihan hyvin onnistuimme niiden puolustamisessa. 
 
- Oman pelin osalta en ollut ihan tyytyväinen siihen, että pelinavaamisessa ei ollut tarpeeksi malttia ja toisaalta murtautumisvaiheessa emme löytäneet tarpeeksi usein niitä tiloja joita haimme.
 
Tulos kuitenkin on lopulta tärkein ja kolme vieraspistettä maistui makealle.
 
- 1-0 riitti tänään ja se on tärkein asia, Kanerva painotti.
 
- Lisäksi moni joukkue on ollut täällä vaikeuksissa ja Kosovo on kehittynyt vuodessa vielä paljon. Vastaisuudessa joukkue tulee varmasti olemaan vielä vahvempi.