Takaisin
5.6.2018 klo 23.11

Kanerva: ”Hyvä ilme, mutta tappioon ei voi olla tyytyväinen”

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Huuhkajien vahva putki - kahdeksan ottelua ilman tappiota - katkesi tiistai-iltana Romanian vieraana kärsityn 0-2-tappion myötä.

Päävalmentaja Markku Kanervan mukaan ottelussa oli paljon positiivisiakin asioita etenkin jos huomioi lähtökohdat – Huuhkajilta oli poissa jokseenkin täysi joukkueellinen pelaajia.

- Lähtökohdat olivat haasteelliset, mutta pelillinen ilme oli kuitenkin hyvä. Taistelimme hyvin emmekä antaneet periksi. Ei tällaiseen tulokseen tietenkään pidä olla tyytyväinen, mutta ei meillä kokonaisuutena suurempaa hätää ollut, Kanerva mietti.

- Maalit jäivät harmittamaan, niissä ei puolustettu ihan tarpeeksi tarkasti. Lisäksi avausmaalissa Henri Toivomäki blokattiin tilanteesta aika selkeästi väärin pois. Hiukan jäi kaivelemaan myös Jere Urosen keskitys toisella jaksolla, aika selvästi se näytti puolustajan käteen osuvan.

Kanerva painotti kuitenkin, että erotuomariston piikkiin tulosta ei voi missään nimessä laittaa.

- Nyt jäi ehkä vähän jossittelemista, mutta näinhän se menee, että pieniin asioihin nämä pelit ratkeavat.

Kahden maalin tappioasemassa Huuhkajat sai parhaat paikkansa, mutta tuloksetta tällä kertaa.

- Satsasimme lopussa vähän hyökkäykseen enemmän. Siinä vähän piti miettiä peluuttamista, kun Pyry Soiri ja Glen Kamara olivat vasta eilen ensi kertaa mukana ja he tulivat suunnitellusti kentälle vasta toisella jaksolla.

- Vähän jäi puuttumaan viimeisellä kolmanneksella. Romania tukki keskustan aika hyvin ja totta kai se on hyvä joukkue.

Debyyttinsä tiistaina tekivät koko ottelun pelannut Henri Toivomäki ja vaihdosta kentälle tullut Rasmus Karjalainen.

- Ihan mallikas esitys heiltä. Hiukan näkyi ehkä hermostuneisuutta, mutta se on ihan selväkin juttu. Hienoa joka tapauksessa saada uusiakin kavereita mukaan, Kanerva totesi.