Kakkosen Cup jatkui kolmella ottelulla

Kakkosen Cupissa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua.

Lohko 1:n avausottelussa RFA voitti Herculeksen 2-1 (1-1). Hercules sai unelma-alun, kun George Tangko Junior viimeisteli rankkarista johtomaalin jo neljännellä minuutilla. RFA tuli kuitenkin tasoihin kaksi minuuttia ennen taukoa Kirill Bullatin osumalla. Voittomaali nähtiin 70. minuutilla, kun Antti Salmi onnistui maalinteossa.

Lohko 2:ssa pelattiin Tampereen paikalliskamppailu, kun Ilves/2 voitti Tampere Unitedin selvästi 6-1 (4-0). Ilves ratkaisi ottelun jo reilun puolen tunnin jälkeen, kun Santeri Kallio, Oiva Jukkola ja Miska Rautiola veivät keltapaidat johtoon 33. minuutin jälkeen. Rautiola iski vielä toisen ennen taukoa. Toisella puoliajalla Jesse Vuori ja Aleksi Toivonen kaunistelivat vielä numeroita toisella puoliajalla ja Eemeli Peltonen teki TamU:n kavennusmaalin.

Lohko 5:ssä Klubi 04:lle riitti yksi vahva puoliaika päihittämään FC Viikingit, kun se voitti paikallisottelun 4-0 (4-0). Klubi 04:ltä maalinteossa onnistuivat Johannes Yli-Kokko, Miska Peltola, Nooa Laine sekä Elmeri Hirvonen.

Kakkosen Cup jatkuu taas ensi viikonloppuna, jolloin myös lohko 4 saadaan käyntiin. Yhteensä ensi viikonloppuna pelataan kuusi Kakkosen Cupin ottelua.

Arvaa, ketkä etenevät miesten Suomen Cupissa 16 parhaan joukkoon ja osallistu arvontaan >>