Kaisa Collin siivitti Eskilstuna Unitedin Ruotsin cupin finaaliin

Kaisa Collin onnistui viikonloppuna maalinteossa, kun hän oli auttamassa Eskilstuna Unitedia Ruotsin cupin finaaliin. Viikonlopun otteluiden myötä naisten jalkapallosarjat Euroopassa jäivät maaottelutauolle.

Eskilstuna United kohtasi välierässä Umeå IK:n ja nappasi historiansa ensimmäisen finaalipaikan 4-2-voitolla. Collin teki joukkueen 2-1-maalin. Harmittavasti Collin loukkaantui myös ottelussa ja joutuu jättämään tulevan Itävalta-ottelun väliin. Umeå IK:n riveissä nähtiin Henna Honkanen sekä Vilma Koivisto.

Finaalissa ei nähdä suomalaispelaajien kohtaamista, kun Ria Ölingin FC Rosengård hävisi toisessa välierässä BK Häckenille 0-1.

Englannin Superliigassa Emma Koiviston ja Nora Heroumin Brighton & Hove Albion palasi voittojen tielle voittamalla Manchester Unitedin 1-0 (1-0). Koivisto pelasi tuttuun tapaan koko pelin ja Heroum oli pelin penkillä. Brighton on sarjassa kuudentena.

Everton voitti kotonaan Aston Villan 3-1 (1-0) Tinja-Riikka Korpelan seuratessa ottelua penkiltä. Everton on viidentenä.

Championshipissä Juliette Kempin London City Lionesses hävisi kärkijoukkue Leicester Citylle 0-2 (0-0). Kemppi tuli kentälle 61. minuutilla. London City Lionesses on kuudentena.

Espanjan liigassa Iina Salmen Valencia nousi kolmen maalin tappioasemasta 3-3-tasapeliin Rayo Vallecanon vieraana. Salmi juoksi kentälle 69. minuutilla. Valencia pitää hallussaan kymmenettä sijaa.

Sanni Franssi urakoi koko pelin, mutta Real Sociedad joutui tunnustamaan Eibarin paremmakseen 1-0. Tappion myötä Real Sociedad putosi sarjassa viidenneksi.

Real Madrid kiilasi Real Sociedadin ohi, kun se voitti Linda Nymanin Logronon 4-0 (2-0). Nyman tuli kentälle toiseksi puoliajaksi. Logrono on putoajan paikalla sijalla 16.

Ranskan liigassa Linda Sällströmin Paris FC ei päässyt tositoimiin viikonloppuna, kun sen peli siirrettiin. Adelina Engmanin Montpellier pääsi pelaamaan, mutta hävisi kotonaan Stade de Reimsille selvästi 0-4 (0-2). Engman tuli tauolla kentälle. Montpellier on kuudentena.