KaDy vei myös toisen finaalin

Kampuksen Dynamo nappasi keskiviikkona voiton 2. finaalista ja johtaa finaalisarjaa nyt 2-0.

Miika Hosio vei KaDyn 1-0-johtoon 14. minuutin kohdalla. Kotijoukkue Leijona Futsal kuittasi kuitenkin nopeasti - Jovan Stankovicin ja Jussi Nyströmin maalit veivät LeiFin 2-1-johtoon.

Toisella jaksolla nähtiin yksi maali. KaDyn Jani Korpela tasoitti tilanteeksi 2-2 heti toisen jakson alkuminuuteilla.

Varsinainen peliaika päättyi siis lukemiin 2-2 ja edessä oli jatko-ottelu.

Korpela onnistui maalinteossa kahdesti ja vei KaDyn 4-2-johtoon. Tatu Ahonen toi Leijona Futsalin vielä maalin päähän.

Aivan pelin lopussa LeiF oli lähellä tasoitusta, mutta Juha-Matti Savolainen torjui rangaistuspotkun.

Näin KaDy voitti pelin 4-3 ja johtaa finaalisarjaa voitoin 2-0.

Kolmas finaali pelataan lauantaina Jyväskylässä, jolloin mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla.