JyPK, ONS, Åland United ja TiPS tärkeisiin voittoihin

Naisten Liigassa pelattiin lauantaina neljä peliä. Tärkeät pisteet matkasivat JyPK:n, ONS:n, Åland Unitedin ja TiPS:n mukaan.

JyPK otti toisen peräkkäisen voittonsa voittamalla kotikentällään KuPS:n 2-1 (1-1). Henna Honkanen jatkoi vahvaa maalivirettään tekemällä avausmaalin, mutta Gentjana Rochi rokotti entistä seuraansa tasoittamalla. Toisella puoliajalla Honkanen iski toistamiseen ja varmisti JyPK:lle tärkeän voiton.

ONS otti kauden kolmannen voittonsa nousten samalla jumbopaikalta pois, kun se haki vieraspisteet Ilvekseltä 4-2-voitolla. Roosa Tuominen vei Ilveksen johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen, mutta Mason Summer tasoitti viisi minuuttia ennen taukoa. Aino Rasinen nosti Ilveksen taas johtoon, mutta Silja Tuominen ja Marie Levasseur nostivat oululaiset nopeassa tahdissa rinnalle ja ohi. Loppulukemat kaunisteli lisäajalla Satu Rousti.

Åland United otti tärkeät pisteet kukistamalla TPS:n vieraskentällä 1-0 (0-0) Emelie Johanssonin maalilla. TiPS taasen oli tyly emäntä IK Myranille voittaen kotonaan 5-1 (3-0). Jenna Topra osui kotijoukkueelle kahdesti ja muista maaleista vastasivat Joanna Tynnilä, Onna Siren sekä Emmi Siren. IK Myranin lohdutusmaali oli Amanda Kassin käsialaa.

Voitolla TiPS nousi sarjassa kolmanneksi ohi KuPS:n ja JyPK harppasi maalieron turvin TPS:n ohi kuudenneksi. ONS sen sijaa kiilasi IK Myranin ohi jättäen alavetiläiset sarjajumboksi. Kierros saadaan päätökseen maanantaina, kun kärkikamppailussa kohtaavat HJK ja FC Honka.