Takaisin
6.4.2021 klo 16.30

Jo yli tuhat luokkaa tai ryhmää mukana Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanjassa

Jaa:

Lapsia lukemisen ja liikkumisen pariin kannustava kampanja on saanut lentävän lähdön – mukaan on ilmoittautunut jo noin 1125 luokkaa tai ryhmää.

Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanja on suunnattu kaikille Suomen päiväkodeille, eskareille ja alakoulujen 1., 2. ja 3. luokan oppilaille. Kampanjaan osallistuvat luokat ja ryhmät ansaitsevat luku- ja liikuntasuorituksilla sulkia omille luokkahuuhkajilleen. Tavoitteena on saada Bubi-huuhkaja liitoon ja EM-kisoihin sulkien avulla. 

Kampanjan suojelijana toimii Jenni Haukio. Kampanjakummeina Huuhkajista mukana on kapteeni Tim Sparv sekä päävalmentaja Markku Kanerva. Lapset saavat myös kannustusta maajoukkuepelaajilta muun muassa videotervehdysten, tehtävien ja lukuvinkkien kautta.

Ilmoittautuminen kampanjaan käynnistyi 22.3. Ilmoittautumisia on tullut reilussa kahdessa viikossa jo noin 1125 kappaletta. Kampanjalla tullaan tavoittamaan poikkeuksellisen suuri määrä lapsia.

- Ilmoittautuneiden ryhmien määrä on loistava jo tähän mennessä. Hienoa huomata, että päiväkodit, eskarit ja koulut ympäri Suomea ovat lähteneet aktiivisesti mukaan näinkin tärkeän asian pariin. Lasten oppimisen ja liikkumisen tukeminen on valtavan tärkeä asia, josta kasvatusalan ammattilaiset yhdessä perheiden kanssa kantavat ison vastuun, seurakehittäjä Toni Räisänen sanoo ja jatkaa:  

- Meillä on nyt huikea mahdollisuus yhdistää ja edistää lukemisen, oppimisen ja liikkunnan merkitystä lasten kehityksessä ja tehdä siitä hieno seikkailu jokaiselle lapselle. Samalla kun nostamme Bubin takasin siivilleen ja Huuhkajat lentoon kohti EM-kisoja kesäkuussa!

Ilmoittautuminen on auki 19.4. saakka ja varsinainen kampanja käynnistyy 26.4. Tervetuloa mukaan lukemaan ja liikkumaan Huuhkajat lentoon!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>