Jarolle avausvoitto päätöspelissä

FF Jaron päätti Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon 2-0 (1-0)-voittoon VPS:sta. Voitto oli Jarolle sen ensimmäinen ja tappio pudotti VPS:n pois jatkosta.

Jaro oli ennen ottelua kerännyt vain yhden pisteen, mutta päätti lohkovaiheen komeasti voitolla. Severi Kähkönen vei Jaron johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla ja Jim Myrevik lisäsi johtoa ennen tunnin täyttymistä. VPS:n takaa-ajoa hankaloitti Steven Morrisseyn saama punainen kortti toisen puoliajan alussa.

Tappiosta huolimatta VPS pitää edelleen hallussaan kakkospaikkaa seitsemällä pisteellä, mutta tasapisteissä oleva KPV kohtaa lauantaina pisteen perässä olevan AC Kajaanin, joten jompikumpi tuosta ottelusta kiilaa joka tapauksessa vaasalaisten ohi.

Lauantaina pelataan myös neljä muuta lohkovaiheen päätösottelua.