Takaisin
19.1.2019 klo 11.43

Jaro kohtaa SJK:n

Jaa:

FF Jaro kohtaa vuoden toisessa harjoitusottelussa SJK:n Tellushallissa lauantaina kello 15.15.

FF Jaron vuoden toinen harjoitusottelu pelataan lauantaina Tellushallissa, kun vastaan asettuu SJK. Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran joulukuun harjoitusottelussa, jolloin molemmilla oli riveissään useita testipelaajia. Ottelu päättyi lukemiin 1-1 Axel Vidjeskogin lauottua Jaron tasoitusosuman.

Jaron vuosi alkoi lennokkaasti, kun edellisenä lauantaina JBK kaatui Tellushallissa lukemin 8-0. Egor Denisov ja Joni Remesaho viimeistelivät kumpikin ottelussa kaksi maalia. Nyt Jaro joutuu kuitenkin kovempaan testiin, kun SJK saapuu Tellushalliin.

SJK valmistautuu Veikkausliigakautta varten ja joukkuetta valmentaa Alexei Eremenko. Torstaina 55 vuotta täyttänyt Eremenko tulee lauantaina ensimmäistä kertaa Tellushalliin vierasjoukkueen valmentajana. Isä-Eremenkon lisäksi joukkueesta löytyy kaksi entistä Jaro-pelaajaa, Jaro-kasvatti Jesse Öst sekä kaudella 2015 Jaron paidassa pelannut Didier Boris Kadio.

Jaron sopimuspelaajista lauantaina sivussa ovat Jonas Emet, Emil Öhberg ja Toni Takamäki. Lisäksi Anthony Dafaa ja Darvin Chavez eivät ole vielä saapuneet Suomeen, eivätkä siis ole lauantaina valmennuksen käytettävissä. Sen sijaan JBK-ottelun sivussa ollut maalivahti Ville Seppä on pelikuntoinen ja pääsee tekemään ensiesiintymisensä Jaro-paidassa.

Testipelaajina kokoonpanossa tullaan näkemään Jaakko Alasuutari, Walter Moore, Kevin Lamidi ja Egor Denisov. Testipelaajista Rafael sekä John Fagerström eivät ole pelikuntoisia. Testipelaajien lisäksi Viktor Strömbäck tulee olemaan Jaron kokoonpanossa.