Takaisin
10.2.2021 klo 14.55

Jalkapallon nuorten SM-karsintasarjojen aloitus siirtyy edelleen

Jaa:

Ⓒ Juha Tamminen

Koronatilanteen ja alueellisten koronarajoitusten johdosta jalkapallon nuorten SM-karsintasarjojen (T18, P17 ja P20) aloitusta joudutaan siirtämään ainakin helmi-maaliskuun vaihteeseen asti.

Nuorten SM-karsintasarjat päästään aloittamaan aikaisintaan helmi-maaliskuun vaihteessa. 

Aloituksen viivästymisen syynä on se, että alueelliset koronarajoitukset eivät vieläkään mahdollista valtakunnallisen sarjatoiminnan käynnistämistä. 

Sarjat käynnistetään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun koronarajoitukset mahdollistavat sen. Käytännössä aloituksen siirtäminen tarkoittaa, että joukkueen sarjakausi käynnistyy sillä ottelulla, joka on nykyisen otteluohjelman mukaisesti merkitty ensimmäiseksi pelipäiväksi sarjatoiminnan käynnistämispäätöksen (tai päivän) jälkeen. Tämän hetken suunnitelma on, että sarjat toteutetaan päätetyn sarjajärjestelmän mukaisesti.

Edelleen joukkueita pyydetään varautumaan siihen, että siirretyt ottelut voidaan joutua pelaamaan arkipeleinä tai SM-karsintasarjan suunnitellun päättymispäivän jälkeen.

Joukkueiden harjoittelun osalta noudatetaan alueellisia harjoittelua koskevia käytäntöjä sekä Olympiakomitean asiasta antamia suosituksia >>