Ilves tasoitti voitot

Ilves FS tasoitti voitot 2-2:een puolivälieräsarjassa Golden Futsal Teamia vastaan voittamalla neljännen osaottelun sunnuntaina Kaupissa selkeästi 6-0 (2-0).

Ilveksen sankareina oli hattutempun iskenyt Jaakko Ahokas sekä nollapelin pelannut ja lisäksi kaksi maalia tehnyt maalivahti Leo Rantanen.

Ilves sai otteluun hyvän alun, kun jo reilun minuutin pelin jälkeen Jaakko Ahokas laukoi Antti Teittisen syöttämän pallon GFT:n puolustuksen läpi maalin perukoille. Ajassa 16.26 oli Ahokas asialla uudestaan tällä kertaa Lassi Lintulan syöttäessä. GFT:lle oli mahdollisuus kavennukseen vielä kolme sekuntia ennen avausjakson loppua, mutta Panu Autio laukoi pallon 10 metrin pilkulta tolppaan, joten taukolukemiksi jäi 2-0 Ilves-johto.

Toisella jaksolla 26 minuutin kohdalla pääsivät Tomi Lahtinen ja Rafa vastahyökkäyksestä karkumatkalle kaksin espoonlaisten maalivahtia Antti Koivumäkeä vastaan. Lahtinen siirsi pallon Rafalle ja Rafa namutteli Ilveksen 3-0 johtoon. Puolitoista minuuttia myöhemmin ottelu sai lopullisen ratkaisunsa, kun Akseli Tiensuun upea syöttö löysi maalin edustalta Jaakko Ahokkaan, joka täydensi hattutemppunsa ja Ilveksen neljännen maalin. Ottelun lopussa GFT yritti kavennusta 5vs4 -pelillä ilman maalivahtia, mutta maaleja tekikin vain Ilveksen maalivahti Leo Rantanen kaksin kappalein omalta maaliltaan espoolaisten tyhjään rysään. Loppulukemat kirjattiin Ilvekselle ansaitusti numeroin 6-0.

Jännittävässä puolivälieräsarjassa ovat voitot nyt tasan 2-2 ja ratkaiseva viides ottelu Espoossa keskiviikkona 28.3. klo 19.00 kertoo, kohtaako Kampuksen Dynamon välierissä GFT vai Ilves.