Ilves FS eteni välieriin

GFT:n ja Ilveksen puolivälieräsarja sai keskiviikkoiltana Espoon Opinmäessä ratkaisunsa, kun viides ja viimeinen osaottelu päättyi lukemiin GFT – Ilves 0-1 (0-0). Ilves marssi siten taisteluparista välieriin KaDya vastaan ja GFT joutui kähtemään kesäloman viettoon jo tässä vaiheessa.

Kuten odottaa saattoi ensimmäinen puoliaika oli erittäin varovaista ja passiivista peliä. Ottelun tärkeys näkyi lievänä hermoiluna molempien joukkueiden osalta. Maalipaikkoja ei juurikaan tullut ja tauolle mentiin odottavissa tunnelmissa 0-0 tilanteessa.

Toisella jaksolla ylivarovainen peli jatkui ja tilanteita ei tahtonut tulla vieläkään kummallekaan joukkueelle. Peliaika kului kulumistaan ja ottelu jatkui passiivisena. Päätösjakson ylitettyä puolivälinsä, ottelun tempo hieman yltyi ja tilanteita alkoi tulla enemmän. Ilves sai oman mahdollisuutensa 34 minuutin kohdalla, kun GFT:n Timo Mikkosen ulosajon seurauksena joukkue pääsi pelaamaan ylivoimapeliä. Ilves käytti tilaisuutensa ja näyttävän ylivoimapelikuvion päätteeksi Rafa iski ottelun avausmaalin Lassi Lintulan syötöstä. Loppuajan GFT yritti reikäpaitapelillä tulla tasoihin ja loi tilanteita, mutta Ilveksen puolustus maalivahti Leo Rantasen johdolla kesti. Tiukka ottelu päättyi 0-1 lopputuloksen myötä Ilves-juhliin saavutetun välieräpaikan kunniaksi.