Ilves avasi Suomen Cupin voitolla

Miesten Suomen Cupin Veikkausliigan karsinta pyörähti käyntiin perjantaina Ilveksen ja KuPS:n välisellä ottelulla. Ilves voitti ottelun kotikentällään 4-1 (1-0).

Ilves meni ottelussa johtoon 36. minuutilla, kun Baba Mensah puski Mikael Almenin syötöstä tamperelaisten johto-osuman.

Toisen puoliajan alku oli värikäs ja tapahtumarikas. Heti toisen puoliajan alkuun Samuel Afum ampui Ilveksen toisen osuman. KuPS sai erinomaisen paikan kaventaa hetkeä myöhemmin, mutta Petteri Pennanen epäonnistui rangaistuspotkussa. Muutama minuutti siitä ja kuopiolaisten verkossa soi taas ja tällä kertaa asialla oli Matias Ojala, joka laukoi vaparista Ilvekselle jo kolmannen maalin. Tunnin kohdalla KuPS rikkoi kuparisen Ville Saxmanin toimesta. Ottelun loppuhetkillä kuitenkin Janne-Pekka Laine tyrehdytti lopullisesti KuPS:n takaa-ajon laukomalla loppunumeroiksi 4-1.

Suomen Cupin Veikkausliigan karsinta jatkuu ensi viikonloppuna.