Takaisin
16.5.2019 klo 09.49

Ilmoittautuminen naisten Unelma Cuppiin 16.8. mennessä

Jaa:

Naisten, äitien ja tyttärien oma turnaus pelataan lauantaina 21.9. Myyrmäen jalkapallostadionilla. Kerää oma joukkue ja tule nauttimaan aidosta liikunnan ilosta!

Turnauspäivänä pääset joukkueesi kanssa pelaamaan useita pelejä muita samanhenkisiä naisjoukkueita vastaan. Luvassa on tiimihengen nostatusta, hyvää ohjelmaa, makeita palkintoja ja ennen kaikkea pelaamisen iloa. Tapahtuman tärkein päämäärä on hauskanpito! 

JÄRJESTETTÄVÄT SARJAT

  • A- Cupissa pelaavat naiset, jotka eivät ole pelanneet jalkapalloa aikaisemmin (aiempia Unelma Cuppi-turnauksia lukuun ottamatta). Pelimuoto 4v4, pelikentän sivurajat ja maalit ovat ilmatäytteisiä.
  • B- Cuppiin ovat tervetulleita vähäisen pelikokemuksen omaavat harrastetason naiset. Pelimuoto 5v5.
  • C- Cuppiin ovat tervetulleita kaikki naiset aikaisemmasta pelitaustasta riippumatta. Tämä on joukkueellesi jos joku pelaajista on pelannut jalkapalloa kilpatasolla. Pelimuoto 5v5.
  • D- Cuppiin ovat tervetulleita riittävästi elämänkokemusta omaavat naiset jotka eivät sovi muihin sarjoihin eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan - ikä on vain numero. Pelimuoto 5v5.

Arvioi joukkueesi pelaajien taso ja valitse sopiva sarja jotta saamme tasapuoliset pelit kaikille osallistujille. Unelma Cuppi on aikuisten naisten tapahtuma, joten kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Sarjoja voidaan yhdistää riippuen ilmoittautumisista. Ilmoittautuminen on käynnissä 16.8. asti.

Lue lisää turnauksesta ja ilmoittaudu

Kuvagalleria vuoden 2018 turnauksesta