Takaisin
17.5.2018 klo 10.54

Ilmoittautuminen naisten Unelma Cuppiin 15.8. mennessä

Jaa:

Kerää 6-8 hengen joukkue ja tule nauttimaan aidosta liikunnan ilosta! Turnauspäivänä pääset joukkueesi kanssa pelaamaan useita pelejä muita naisjoukkueita vastaan. Oman joukkueen tueksi kannattaa mukana tuoda vahva kannattajajoukko, joka sparraa joukkueenne mahtavaan suoritukseen. Luvassa on tiimihengen nostatusta, hyvää ohjelmaa, makeita palkintoja ja ennen kaikkea pelaamisen iloa. Tapahtuman tärkein päämäärä on hauskanpito! 

Unelma Cuppi on aikuisten naisten tapahtuma, joten kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Ilmoittautuminen on käynnissä 15.8. asti.

Sarjat
A -Cupissa pelaavat naiset, jotka eivät ole pelanneet jalkapalloa aikaisemmin (aiempia Unelma Cuppi-turnauksia lukuun ottamatta). Pelimuoto 4v4.
B -Cuppiin ovat tervetulleita vähäisen pelikokemuksen omaavat harrastetason naiset. Mukaan mahtuu 48 joukkuetta. Pelimuoto 5v5.
C -Cuppin ovat tervetulleita kaikki naiset aikaisemmasta pelitaustasta riippumatta. Tämä on joukkuellesi jos joku pelaajista on pelannut jalkapalloa kilpatasolla. Pelimuoto 5v5.
D -Cuppiin ovat tervetulleita riittävästi elämänkokemusta omaavat naiset jotka eivät sovi muihin sarjoihin eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan. Ikä on vain numero. Joukkueet jaetaan kolmelle eri tasolle (1 = enemmän pelanneet, 2 = vähemmän pelanneet, 3 = noviisit). Pelimuoto 5v5.
Huom! Arvion joukkueesi pelaajien taso ja valitse oma sarja huolella. 
Sarjoja voidaan yhdistää riippuen ilmoittautumisista.

LUE LISÄÄ TURNAUKSESTA JA ILMOITTAUDU