IK Myranin liigataival alkoi tappiolla - Åland United nousi voittoon

IK Myran aloitti Naisten Liigan historiansa selvällä tappiolla HJK:lle. Voittoihin lauantaina ylsivät myös Åland United ja TPS.

HJK oli tyly emäntä IK Myranille ja otti kotonaan selvän 6-1 (5-0)-voiton. Anna Auvinen ja Emmaliina Tulkki osuivat kahdesti ja Essi Sainio kertaalleen. IK Myranin ainokaisesta vastasi Amanda Kass ottelun lopussa.

TPS aloitti kautensa 2-1 (1-1)-voitolla KuPS:sta. Janni Mönkkönen vei kuopiolaiset johtoon, mutta Katja Hakala tasoitti ensimmäisen puoliajan lopussa. TPS:n voittomaali syntyi KuPS:n pelaajan toimesta.

Åland United nousi 3-2 (0-1)-voittoon ONS:n vieraana. ONS meni tauolle johdossa Marie Levasseurin maalilla. Rebecca Björkvall toi ahvenanmaalaiset tasoihin 69. minuutilla, mutta Levasseur teki johtomaalin heti perään. ÅU nousi kuitenkin vielä rinnalle ja ohi Tiia Peltosen ja Pille Raadikin maaleilla.

HJK on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä. Helsinkiläisillä on kolmesta ottelusta yhdeksän pistettä.

Naisten Liiga jatkuu sunnuntaina TiPS:n ja FC Hongan välisellä ottelulla.