IK Myran voitti ONS:n

IK Myran ja ONS hioivat pelikuntoaan kohti ensi viikolla alkavaa Naisten Liigaa kohtaamalla toisensa harjoitusottelussa. IK Myran otti Kokkolan Kipparihallissa pelatussaa ottelussa 3-2 (1-0)-voiton.

Ensimmäinen puoliaika oli IK Myranille vaikea. ONS oli pelannut useita kovia otteluita talven aikana Suomen Cupissa ja oululaisten kausi pyörähtää käyntiin ensi viikolla. Samalla ottelu oli IK Myranin talven ensimmäinen Naisten Liigan joukkuetta vastaan. Mitä pidemmälle ensimmäinen puoliaika eteni, niin sitä paremmin IK Myran pääsi peliin mukaan. IK Myran vastasi myös ottelun avausmaalista, kun Katie Murray löysi itselleen keskikentällä tilaa ja hän vapautti Sanna Ögin maalintekoon.

Toinen puoliaika alkoi IK Myranilta vahvasti, kun Viktoria Byskata puski Annika Grundvallin kulman maaliin. ONS pääsi peliin mukaan kavennusmaalillaan ja Veera Vääräkosken hurja laukaus toi vierailijat pian tasoihin. IK Myran ratkaisi kuitenkin ottelun, kun Laura Wentjärvi onnistui pienen hässäkän jälkeen pistämään pallon verkkoon.