Takaisin
6.6.2019 klo 13.25

Idän pelaajat Huuhkaja & Helmari lopputurnauksiin

Jaa:

Itäisen alueen pelaajat on valittu Eerikkilässä pelattaviin Huuhkajat ja Helmarit-turnauksiin

Palloliiton Itäiseltä alueelta (Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen piirit) on valittu kaksi joukkueellista pelaajia sekä poikien Huuhkaja- (13.-16.6.) että tyttöjen Helmari-turnauksiin (16.-19.6.). Turnaukset pelataan Eerikkilän urheiluopistolla.
 
Lopputurnauksiin nimetyt pelaajat (40 poikaa ja 40 tyttöä) ovat valikoituneet esittämään osaamistaan ja edustamaan seuraansa sekä aluetta laajan pelaajatarkkailun kautta, jota on suoritettu talven ja kevään aikana piiri- ja aluekohtaisilla leiripäivillä sekä mm. joukkueiden sarjaotteluissa.
 
 
 
Huuhkaja- ja Helmariturnaus on Suomen Palloliiton uusi vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutettujen Huuhkaja- ja Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.
 
Poikien Huuhkaja-turnausta 13.-16.6. voit seurata Palloliiton verkkosivuilta täältä >> https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/pojat/huuhkajaturnaus 
 
Tyttöjen Helmari-turnauksen 16.-19.6. verkkosivut löytyvät täältä >> https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/helmariturnaus