Hyyrysen Juventus jatkaa puhtaalla pelillä - Helmareille sopimusuutisia

Helmarit olivat taas tositoimissa viime viikolla Euroopan kentillä. Vaikka pelit Ruotsissa ovat jo loppuneet, niin länsinaapurista kuuluu mieluisia sopimusuutisia.

Italian liigassa sarjajumbo Napoli säikäytti Tuija Hyyrysen Juventusta siirtymällä joukkueiden ottelussa johtoon, mutta Juventuksen tili säilyi puhtaana, kun se nousi 2-1 (0-1)-voittoon. Hyyrynen seurasi peliä tällä kertaa penkiltä käsin. Juventus on voittanut kaikki yhdeksän peliään.

Anna Auvisen Inter pääsi myös voiton makuun, kun se voitti kotonaan San Marinon 2-0 (1-0). Auvinen pelasi koko pelin. Inter on viidentenä.

Paula Myllyoja joutui antautumaan neljästi Pink Barin hävitessä Sassuololle 2-4 (2-2). Bari on sarjassa toiseksi viimeisenä kerättyään kolme pistettä yhdeksästä ottelusta.

Ranskan liigassa Adelina Engman pääsi juhlimaan voittoa Montpellierin kaataessa kotonaan Issyn 3-1 (0-0). Engman tuli kentälle 70. minuutilla. Montpellier on sarjassa neljäntenä.

Sarjajohtaja PSG oli liian kova Linda Sällströmin Paris FC:lle, kun PSG vei paikalliskamppailun 4-1 (2-0). Sällström oli avauskokoonpanossa pelaten yhteensä 56 minuuttia. Paris FC on sarjassa seitsemäntenä.

Englannissa Tinja-Riikka Korpelan Everton hävisi Manchester Citylle 0-3 (0-3). Korpela ei pelannut ottelussa. Ottelu oli Evertonille neljäs peräkkäinen ilman voittoa ja se on nyt sarjassa viidentenä.

Nora Heroum oli penkillä, kun Brighton & Hove Albion hävisi vieraskentällä Tottenhamille 1-3 (1-1). Brighton & Hove Albion on sarjassa kahdeksantena.

Championshipissä Juliette Kemppi pelasi 65. minuuttia, kun London City Lionesses voitti Coventryn 2-0 (1-0). London City Lionesses on sarjassa seitsemäntenä.

Espanjan liigassa Sanni Franssi tuli kentälle 59. minuutilla, kun Real Sociedad voitti Espanyolin 1-0 (1-0). Real Sociedad on sarjassa hyvissä asetelmissa viidentenä.

Iina Salmen Valencia sen sijaan taipui Madridin vieraana 1-4 (0-0). Salmi tuli kentälle toiselle puoliajalle. Valencia pitää sarjataulukossa kahdeksatta sijaa.

Ruotsissa nähtiin sopimusuutisia, kun Eva Nyström siirtyy sarjanousija Hammarbyn joukkueeseen. Samaan seuraan siirtyy myös maalivahti Anna Tamminen, joka teki Hammarbyn kanssa sopimuksen. Nyström pelasi menneen kauden Umeå IK:n riveissä ja Tamminen voitti tuplamestaruuden Åland Unitedin kanssa. Milla-Maj Majasaari sen on sijaan tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Damallsvenskaniin nousseen AIK:n kanssa. Majasaari oli viime kaudella joukkueen selkeä ykkösvahti.