Hyyrynen juhli kovaa voittoa Mestarien liigassa

Tuija Hyyrysen Juventus otti kovan voiton viime viikolla Mestarien liigassa. Suomalaiset pääsivät juhlimaan myös Espanjassa.

Juventus piti jatkohaaveensa elossa voittamalla saksalaisen Wolfsburgin vieraskentällä 2-0 (0-0). Hyyrynen tuli kentälle kuusi minuuttia ennen loppua. Voitolla Juventus nousi lohkossa toiseksi Wolfsburgin ohi. Juventuksella on neljän ottelun jälkeen koossa seitsemän peliä.

Italiassa pelattiin viikonloppuna cupia. Juventus voitti Roma CF:n selvästi 8-1 (5-0). Hyyrynen ei ollut Juventuksen kokoonpanossa.

Anna Auvinen pelasi koko pelin, kun Sampdoria pelasi 1-1 (1-1)-tasapelin Sassari Torresia vastaan.

Espanjan liigassa Sanni Franssin Real Sociedad jatkaa vahvasti voitettuaan Teneriffan 3-0 (0-0). Franssi syötti ottelun avausmaalin ja hänet otettiin vaihtoon neljä minuuttia ennen loppua. Real Sociedad on sarjassa toisena.

Iina Salmen Valencia otti tärkeän voiton kaataessaan Real Betisin 1-0 (0-0). Voitto oli Valencialle kauden toinen. Salmi pelasi ottelussa 63 minuuttia.

Englannin Superliigassa Tinja-Riikka Korpela oli jälleen Tottenhamin tolppien välissä, mutta West Ham voitti 1-0 (0-0). Tottenham on neljäntenä.

Emma Koiviston Brighton & Hove Albion hävisi Readingin vieraana 0-2 (0-1). Koivisto kirjautti täydet minuutit. Brighton on kolmantena.

Englannissa pelattiin viikolla myös liigacupia. Korpela oli maalissa Tottenhamin voittaessa Watfordin peräti 11-0 (4-0). Brighton & Hove Albion sen sijaan hävisi London City Lionessesille 0-1 (0-0). Koivisto tuli tauolla kentälle.

Tanskan liigassa Linda Nyman pelasi 73. minuuttia, kun AGF pelasi 2-2 (2-1) AaB:n kanssa.