Hyypiän maali riitti voittoon

Torstain UEFA cupin neljännen kierroksen avausosien suomalaisnimeksi nousi Sami Hyypiä, joka viimeisteli Liverpoolin voittomaalin.
      Liverpool haki tärkeän vierasvoiton Teemu Tainion Auxerresta Hyypiän 73. minuutilla tekemällä osumalla. Liverpoolin kapteeni sai hyvän syötön Danny Murphylta ja viimeisteli hallitusti vasemmalla jalallaan. Maali lämmitti Hyypiä, mutta hän korosti että jatkopaikka ei ole vielä varmistunut.- Meillä on vielä paljon tekemistä kotiottelussamme. Olemme hyvissä asemissa, mutta ei tämä vielä ole ohi. Hyvin suunnitelmien mukaan peli joka tapauksessa sujui, Hyypiä kertoi.Hyypiän tavoin myös Tainio pelasi täyden ottelun torstaina.Avausmiehistössä olivat molemmat suomalaiset myös Ateenassa, kun Panathinaikos kukisti Anderlechtin ansaitusti 3-0. Joonas Kolkka otettiin vaihtoon 77. minuutilla, Hannu Tihinen puolestaan pelasi täydet minuutit Anderlechtin puolustuksen keskustassa.Janne Hietanen pelasi Denizlisporin paidassa 72 minuttia joukkueen vieraillessa Portugalissa. Isäntäjoukkue FC Porto pysyi nollilla avausjakson, mutta toisella jaksolla turkkilaisryhmä sai kylmää kyytiä. Porto takoi loppulukemiksi 6-1 ja varmisti käytännössä paikkansa seuraavalla kierroksella.