Takaisin
11.10.2019 klo 22.07

Huuhkajilla isot panokset – mutta mikään ei ratkea vielä lauantaina

Jaa:

Ⓒ SPL / Foto Petrussi

Huuhkajat kohtaa lauantaina vierasottelussa EM-karsintojen neljänneksi viimeisellä kierroksella Bosnia-Hertsegovinan.

Huuhkajat on karsintojen ”Matchday 7”:n alla mainioissa asemissa EM-karsintalohkon J kakkossijalla. Italia johtaa lohkoa kuuden pisteen erolla ja toiseen suuntaan Huuhkajilla on etumatkaa Armeniaan kolme pistettä ja Bosnia-Hertsegovinaan viisi.

Pelattavaa on vielä runsaasti, sillä mikään ei ole lohkossa vielä varmaa. Lauantainakin voi varmistua ainoastaan Italian pääsy EM-lopputurnaukseen ja sekin ainoastaan siinä tapauksessa, että Italia kaataa Kreikan ja Armenia ei voita Liechtensteinia.

Huikea ilta on joka tapauksessa tiedossa jo senkin myötä, että Huuhkajien ottelu Zenicassa alkaa vajaa kolme tuntia ennen kuin lohkon kaksi muuta kamppailua. Riippumatta Bosnia-Hertsegovinan ja Suomen kohtaamisen tuloksesta loppuillasta asetelmia laitetaan vielä uuteen uskoon.

Spekulointia ja lohkon sarjataulukon pyörittelyä on harrastettu luonnollisestikin paljon, mutta oli tulos Zenicassa mikä tahansa, Huuhkajien EM-lopputurnauspaikka on edelleen omissa käsissä. Toki voitto tai tasapelikin kohentaisi osakkeita entisestään.

EM-karsintalohko J lauantaina 12.10. (ajat Suomen aikaa):
19.00 Bosnia-Hertsegovina – Suomi, Zenica
21.45 Liechtenstein – Armenia, Vaduz
21.45 Italia – Kreikka, Rooma