Takaisin
29.5.2021 klo 11.00

Huuhkajien valmistavat ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplayssa - Viro-otteluun ei avata lipunmyyntiä

Jaa:

Ⓒ Kalevi Hämäläinen / SPL

Huuhkajat kohtaa lauantaina 29.5. vieraissa Ruotsin ja perjantaina 4.6. kotona Viron. 

Miesten A-maajoukkue kohtaa ennen kesäkuun EM-kisoja lauantaina 29.5. vieraskentällä Ruotsin ja seuraavana perjantaina 4.6. Helsingin Olympiastadionilla Viron. 

Molempia EM-kisoihin valmistavia otteluita voi seurata Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport jalkapallo -kanavalla. 

Elisa Viihde Viaplay -palvelu vaatii kirjautumisen, mutta ottelut ovat katsottavissa maksutta valitsemalla kahden viikon kokeilujakson. 

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisena, mutta tilaus on mahdollista irtisanoa milloin tahansa. 

Viaplayn ohjeet >>

Viro-peliin EI AVATA LIPUNMYYNTIÄ 

Tämänhetkisten tietojen mukaan Olympiastadionilla 4.6. pelattavaan Viro-otteluun ei päästä avaamaan lipunmyyntiä, koska katsojia ei voida ottaa enempää mitä keväällä 2020 alunperin pelattavaksi suunniteltuun otteluun on myyty lippuja. 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti 28. toukokuuta valmistelevansa ensi viikoksi uusia päätöksiä, joiden mukaan rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää suurempiakin kokoontumisia, jos tilassa on käytettävissä useita katsomolohkoja. Kussakin lohkossa saisi olla enintään 50 henkilöä. 

Avin mahdollinen päätös tarkoittaa, että ennakkoarvion mukaan Olympiastadionilla voisi ensi perjantaina olla noin 1 200 katsojaa. 

Olemme yhteydessä kaikkiin Viro-otteluun ottelulippuja jo ostaneisiin.