Takaisin
10.10.2017 klo 13.53

Huuhkajien loppukarsintojen tulokset miellyttivät Pohjanpaloa

Jaa:

Suomen A-maajoukkue päätti MM-karsinnat maanantaina Turussa 2-2-tasapeliin Turkkia vastaan.

Suomen 2-2-tasoituksen teki 88. minuutilla Joel Pohjanpalo vain muutama minuuttia aiemmin kentälle tulleen Pyry Soirin syötöstä. Jo aiemmin Pohjanpalolle oli siunaantunut hyviä maalintekopaikkoja, mutta Turkin maalilla vahvasti pelannut Volkan Babacan torjui yritykset kerta toisensa jälkeen.

- Hyvältä tuntui, Pohjanpalo sanoi maalistaan jatkaen:

- Siinä oli pari muutakin paikkaa ja pakko myöntää, että veska otti aika hyvin kiinni. Harvoin tulee noin montaa paikkaa maaotteluissa. Hyvä että kuitenkin lopussa pallo pussiin, se on ainoa millä on merkitystä. Saatiin 2-2-tulos.

Suomi pelasi neljä viimeistä MM-karsintaottelua tappioitta. Ensin se voitti Islannin sekä Kosovon ja pelasi viimeisimmällä maaottelutauolle tasapelit Kroatian vieraana ja Turussa.

Kokonaisuutena loppukarsinnat jättivät Pohjanpalolle hyvät tuntemukset.

- Hyvät kaksi voittoa edellisissä maaotteluissa ja nyt kaksi kovaa tasuria kahta kovaa maata vastaan. Ehkä tänään olisimme voineet jopa saada voiton, siinä oli paikat tehdä meillä voitto. Ja vähän möhlittiin taas omaan päähän, varsinkin se ensimmäinen. Tyhmästä pallonmenetyksestä alhaalla se tuli. Ehkä sitä kautta oltaisiin voitu saadakin voitto, jos se olisi jäänyt pois, mutta pitää olla tyytyväinen, että hyvin jaksoivat kaikki jätkät painaa.

Suomi keräsi I-lohkossa kymmenestä pelistä yhdeksän pistettä ja sijoittui viidenneksi. Lohkon voitti 22 pisteellä suoraan Venäjän MM-kisoihin ensi kesäksi päässyt Islanti. Toiseksi tuli Kroatia, joka jatkaa pelejä jatkokarsinnassa.

Katso lisää "Jollen" mietteitä Huuhkaja-tv:stä.