Takaisin
1.9.2020 klo 10.05

Huuhkajien ja Helmareiden uudet viralliset pelipaidat julkaistu

Jaa:

Huuhkajat ja Helmarit lähtevät syksyyn uusin ilmein, kun molempien joukkueiden uudet viralliset Nike-pelipaidat on nyt julkaistu. 

Ensi kertaa uudet pelipaidat nähdään Huuhkajien päällä torstaina 3.9. pelattavassa Nations Leaguen avausottelussa Walesia vastaan. Huuhkajat pelaavat nyt julkaistuilla paidoilla myös historiallisessa EM-lopputurnauksessa kesällä 2021. 
 
Uuden kotipelipaidan design pohjautuu Suomen lippuun. Valkoisella pohjalla kulkee pitkittäin ja poikittain symbolinen ristimme eri sinisen sävyissä. Paitaa koristavat kultareunuksinen SUOMI -logo ja kultainen Niken swoosh-merkki. Koti- ja vieraspelipaidan niskaosan sisäpuolelle on sinivalkoisella värityksellä painettu SISU kuvastaen maajoukkueidemme ja koko Suomen periksiantamattomuutta.
 
Uudet pelipaidat niin koti- kuin vierasversioina ovat nyt ensi kertaa nähtävillä ja myös kaikkien hankittavissa. Aidot pelipaidat virallisella painatuksella saa hankittua Maajoukkueen verkkokaupasta.
 
- Pelipaitoja on kysytty todella paljon ja koronapandemian johdosta uusien paitojen lanseeraus viivästyi noin puolella vuodella. Nyt uusia pelipaitoja tulee myyntiin runsaasti, vaikka rajaton määrä ei kuitenkaan ole. Tekemämme paitatilaus Nikelta on Palloliiton fanituotekaupan historian ylivoimaisesti suurin investointi, joten erityisesti Huuhkajien EM-kisapaikan aiheuttama huuma on totisesti otettu huomioon, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kertoo. 
 
- Pelipaidasta on tulossa myyntiin myös erikoiserä, Huuhkajat EURO2020 -limited edition, joka on saatavilla ainoastaan maajoukkueen verkkokaupan kautta. 
 
Uuteen pelipaitaan pääsee tuoreeltaan tutustumaan videon kautta >>