Takaisin
18.4.2019 klo 14.00

Huuhkajien EM-karsinnan kotiavaus loppuunvarattu

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Huuhkajien EM-karsinnan ensimmäinen kotiottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan Ratinan stadionilla 8.6. on tällä hetkellä loppuunvarattu.

Kiinnostus ottelua kohtaan on ollut suurta ja tällä hetkellä myynnissä ei ole yhtään vapaita paikkoja. Pääsylippuja vapautuu kuitenkin todennäköisesti myyntiin vielä lähempänä ottelua erilaisista varauksista kuten esimerkiksi UEFA:n sääntöjen mukaisista varauksista. Mahdollisesti myyntiin vapautuvista pääsylipuista tiedotetaan erikseen.

Joka tapauksessa Ratinan katsomossa tulee tunnelmaa riittämään ja kannustamme Bosnia-Hertsegovina -otteluun saapuvia kannattajia pukeutumaan Huuhkajien tavoin kotipeliasun väriin eli valkoiseen. Valkoiseen pukeutuneella katsomolla nostatamme entisestään ainutlaatuista maaottelutunnelmaa ja osoitamme yhdessä tukemme kotijoukkueelle. Valkoisen paidan ei tarvitse olla välttämättä pelipaita, vaan se voi olla mikä tahansa valkoinen asuste. Tehdään kesäkuun kotiottelusta yhdessä mahtava tapahtuma.

Myynnissä ovat myös syyskuun EM-karsinnan kotiottelut Kreikkaa ja Italiaa vastaan ja molempien osalta katsomot ovat täyttyneet hyvää vauhtia. Etenkin Italia-ottelun osalta pääsylippujen myynti on käynyt vilkkaana. Pääsyliput Huuhkajien EM-karsintaotteluihin Ticketmasterista >>