Takaisin
10.7.2019 klo 18.44

Huuhkajien Armenia-ottelukin loppuunvarattu – Helmareiden EM-karsintaliput myyntiin

Jaa:

Ⓒ SPL / Foto Petrussi

Kiinnostus Huuhkajien EM-karsintojen syksyn kotiotteluja kohtaan on jatkunut suurena ja nyt myös lokakuun Armenia-ottelu on loppuunvarattu. Samalla kuitenkin myyntiin tulevat Helmarien EM-karsintojen syksyn kotiotteluiden pääsyliput.

Lipunmyynti Huuhkajien otteluihin on ollut ennätysvilkasta.

- Hienointa on, että pelaajat tietävät, että syksyn peleissä joukkueella on täyden katsomon tuki ja sillä on todella suuri merkitys. Ja todennäköisesti pystymme vielä vapauttamaan jonkin verran lippuja myyntiin kaikkiin otteluihin, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande toteaa.

Pääsylippuja kaikkiin Huuhkajien syksyn kotiotteluihin vapautuneekin myyntiin vielä lähempänä otteluita erilaisista varauksista kuten esimerkiksi UEFA:n sääntöjen mukaisista varauksista. Mahdollisesti myyntiin vapautuvista pääsylipuista tiedotetaan erikseen. 

Pääsylippuja on kuitenkin varmasti nyt saatavilla EM-karsintaotteluihinkin, sillä Helmareiden syksyn kotiotteluiden lipunmyynti Ticketmasterin verkkokaupassa avautui tänään keskiviikkona 10.7. Myynnissä ovat liput Elisa Stadionilla Vaasassa tiistaina 8.10. pelattavaan otteluun Suomi-Albania sekä Telia 5G Areenalla lauantaina 7.11. pelattavaan otteluun Suomi-Kypros. Otteluiden alkamisajat tarkentuvat myöhemmin.

- Naisten matka kohti kesän 2021 EM-lopputurnausta alkaa nyt syksyllä ja toivotaan, että vahvaa tukea myös naisten joukkueelle aletaan rakentaa heti tästä lipunmyynnin aloituksesta lähtien, Casagrande sanoo.

Pääsyliput Helmareiden syksyn EM-karsintojen kotiotteluihin Ticketmasterista >>