Huuhkajaturnaus päätökseen – Team Lod nousi finaalissa voittoon

Vuoden 2020 Huuhkajaturnaus päättyi sunnuntaina loppuotteluun, jonka Team Lod voitti lopulta lukemin 3–2.

Nelipäiväinen Huuhkajaturnaus huipentui sunnuntaina turnauksen finaaliin, jossa kohtasivat Team Lod ja Team Uronen. Katso joukkueiden kokoonpanot täältä >>

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, mutta Team Lodin tolppaan osunutta laukasta lähemmäksi maalia ei päästy ensimmäisten minuuttien aikana.

Team Uronen siirtyi johtoon 18. minuutin kohdalla. IFK Mariehamnin Arvid Lundberg riisti pallon puolustajalta ja sijoitti pelivälineen tarkasti maalin etukulmaan.

Team Lodin vastausta ei tarvinnut odottaa pitkään. HJK:n Joel Långström sai pallon boksissa nopean sivurajaheiton ansiosta. Harhautus ja laukaus takakulmaan, ja Team Lod oli noussut tasoihin.

Puoliajalle näytettiin siirtyvän tasatilanteessa, mutta Team Urosen Lundberg pääsi iskemään vielä toistamiseen. Kärkipelaaja esitti terävän harhautuksen ja varman viimeistelyn, joiden ansiosta viininpunaisissa paidoissa pelannut Team Uronen siirtyi tauolle johdossa.

Team Lod tuli toiselle jaksolle täynnä energiaa. Violeteissa paidoissa pelannut joukkue loi useita puolittaisia maalipaikkoja heti jakson alussa. Tasoitusmaali syntyi lopulta kulmalipun lähettyviltä annetusta vapaapotkusta. Takaviistoon annettu syöttö tavoitti HJK:n Eemil Toivosen, jonka laukaus painui verkkoon maalivahdin torjunnan kautta.

Team Lod hyödynsi hallintansa ja siirtyi pian johtoon HJK:n David Ezehin maalilla. Hyökkääjä kääntyi puolustajan ohi tyylikkäästi ja pääsi sijoittamaan pallon rauhassa maaliin. Team Uronen onnistui luomaan vielä lopussa painetta johtavan joukkueen maalille, mutta tasoitusmaali jäi syntymättä. Näin Team Lod nappasi turnausvoiton vuoden 2020 Huuhkajaturnauksesta.

Ottelun jälkeen vuorossa oli joukkueiden, tuomareiden ja yksittäisten pelaajien palkitsemiset. Katso palkitut alta: