Takaisin
9.6.2018 klo 10.34

Huuhkajat valmiina näyttämään kotiyleisölle

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Huuhkajat pelaa vuoden ensimmäisen kotimaaottelunsa lauantaina, kun Ratinassa asettuu vastaan Valko-Venäjä. Lataus on Huuhkajapelaajien mukaan ainakin kohdillaan.

Viikko on ollut tiivis, kun tiistaina pelattiin vierasottelu Romaniassa, mutta kaikki keskittyminen on nyt ollut Valko-Venäjä-ottelussa.

- Hyvältä tuntuu, vaikka peli tulee aika nopeasti. Romania-peli käytiin läpi heti seuraavana päivän ja sitten on keskitytty lauantaihin, Huuhkajien keskikenttämies Moshtagh Yaghoubi toteaa.

- Ihan hirveästi emme ole Valko-Venäjää käyneet läpi, mutta toki klippejä on katsottu. Hyvä joukkue se on, vahvoja ja juoksuvoimaisia pelaajia, Mosa luonnehtii.

Kotiyleisön eteen pääseminen tuo ehdottoman lisämausteen lauantain koitokseen.

- Aina kun pelataan kotona ja omien fanien edessä, se on iso juttu. Totta kai toivon että pääsen myös itse kentälle ja toivon mukaan pystyn auttamaan joukkuetta hyvään esitykseen.

Pyry Soirilla vastassa tuttuja pelaajia

Lauantainen ottelu on Pyry Soirille erityistapaus, sillä vastassa on poikkeuksellinen määrä tuttuja pelaajia.

Soiri pelaa seuratasolla Valko-Venäjän pääsarjan Shakhtar Soligorskissa, joten tuntumaa maan tasoon on vahvasti.

- Siellä on ryhmässä meiltä kolme pelaajaa ja aika moni pelaaja pelaa muutenkin Valko-Venäjän sarjassa, joten heitä vastaankin on tullut pelattua, Soiri kertoo.

- Valko-Venäjä on kova joukkue ja hyvä haaste meille. Katsotaan nyt mihin voimme iskeä, mutta uskon että omalla pelillämme tulemme kuitenkin olemaan vahvoilla.

Soiri tuli tiistaina Romaniaa vastaan kentälle vasta toisella jaksolla ja tähän oli syynsä.

- Tulin joukkueen mukaan vain päivää ennen peliä ja alla oli aika paljon matkustamista. Nyt olen päässyt hyvin taas vauhtiin, Soiri totesi.

- Hyvältä tuntuu muutenkin. Koko joukkueesta näkee, että haluamme parantaa viime ottelusta.

Suomi – Valko-Venäjä Ratinan stadionilla lauantaina 9.8. kello 19.00. Pääsyliput >>

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä myös Viasatin ja Viaplayn kanavilla.

Lisää ennakkotunnelmia Huuhkaja-TV:ssä >>