Honka varmisti tasapelillä jatkopaikan

FC Honka sinetöi paikkansa Suomen Cupin 16 parhaan joukossa tasatessaan pisteet HJK:n kanssa 1-1 (0-0)-lukemin.

Espoolaiset tarvitsivat vähintään pisteen jatkopaikan varmistamiseksi ja 1-1-tulos vei Hongan 16 joukkoon Suomen Cupissa. HJK oli jo aiemmin varmistanut lohkovoiton, mutta tasapeli oli sen ensimmäinen pistemenetys lohkovaiheessa.

Honka meni ottelussa johtoon toisen puoliajan alussa Lucas Kaufmannin rangaistuspotkumaalilla, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin HJK:n Ferhan Hasani tasoitti ottelun. Ne jäivät myös ottelun ainoiksi maaleiksi.

A-lohkossa on näin yksi jatkopaikka enää jaossa. Ratkaisut nähdään lauantaina, kun Inter ja TPS kohtaavat loppuunmyydyssä Turun paikallisottelussa ja HIFK matkustaa IFK Mariehamnin vieraaksi. HIFK tarvitsee omasta ottelustaan voiton ja samalla TPS:n täytyy hävitä Interille, jotta helsinkiläiset nousisivat jatkopaikkaan.