Hongan ja KuPS:n vahvalle vireelle jatkoa

• Jalkapallosarjat

Naisten Liigassa pelattiin neljä ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät FC Honka, IK Myran ja KuPS.

FC Hongan hyvä alkukausi jatkui 2-0 (2-0)-voitolla JyPK:sta. Inka Kaivola ja Riikka Hannula toimivat espoolaisten maalintekijöinä. Honka on nyt pelannut viisi viimeistä otteluaan tappioitta.

IK Myran otti kauden toisen voittonsa kaadettuaan ONS:n vieraskentällä 2-0 (2-0). IK Myranin molemmat maalit viimeisteli Sofia Matikainen.

KuPS haki vieraspisteet Tikkurilasta 2-1 (1-1)-voitolla. Moona Talka vei TiPS:n johtoon, mutta Gentjana Rochi tasoitti ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. Toisella puoliajalla Marina Kiskonen viimeisteli voittomaalin. Voitto oli KuPS:lle jo kolmas peräkkäinen.

Åland United ja Ilves tasasivat pisteet 1-1 (1-1)-lukemin. Monica Hagström vei kotijoukkueen johtoon ottelun alussa ja Roosa Tuominen tasoitti ensimmäisen jakson puolivälin jälkeen. Toisella puoliajalla ei osumia nähty.

Voitolla Honka tukevoitti asemiaan sarjakakkosena ja KuPS nousi jo TiPS:n rinnalle kolmanneksi. Kierros päätetään sunnuntaina, kun HJK emännöi TPS:aa.