HJK varmisti mestaruuden

HJK juhli Naisten Liigan mestaruutta ensimmäistä kertaa 14 vuoteen, kun se voitti kotikentällään KuPS:n 3-0. Vaikka kulta- ja hopeamitalien kohtalo on jo ratkennut, käydään pronssista vielä kova taistelu.

Jutta Rantala löi tahtia mestaruusjuhlille iskemällä ottelun avausmaalin 22. minuutilla. Rantala iski vielä toisella puoliajalla kaksi osumaa kruunaten mestaruusjuhlat hattutempulla. Ottelua oli seuraamassa komeasti yli 1600 katsojaa.

FC Honka ja TiPS jakoivat pisteet 1-1-numeroin. Jenna Topra vei tikkurilalaiset johtoon avauspuoliskolla ja Inka Kaivola tasoitti vartti ennen loppua.

Pronssitaistelu jatkuu jännittävänä loppuun saakka, kun Åland United kärsi kotonaan 0-1-tappion JyPK:lle. Tiina Tiainen teki ottelun ainoan maalin vartti ennen loppua.

Kahdelle viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Åland United on kolmantena, mutta TiPS on tasapisteissä ja KuPS kolmen pisteen päässä. JyPK:lla eroa kolmanteen sijaan on nyt viisi pistettä voiton myötä.

Alemmassa loppusarjassa TPS jatkoi voittoputkeaan kaatamalla ONS:n 2-0. Jenni Rannus ja Amanda Aatsinki tekivät turkulaisten maalit.