Takaisin
25.1.2019 klo 11.27

HJK kohtaa lauantaina Hammarbyn

Jaa:

HJK:n naisten joukkue kohtaa lauantaina Talin Jalkapallohallissa tukholmalaisseura Hammarby IF:n. Ottelu alkaa kello 11.45.

Hammarby oli jo viime vuoden tammikuussa vierailulla HJK:n luona, jolloin ohjelmassa oli myös naisten ja miesten joukkueiden ottelut. Vuosi sitten Hammarby voitti naisten pelin maalein 1-0.

Ottelu oli varsin tasainen, mutta Hammarby loi pelissä enemmän maalipaikkoja. Mennyt kausi oli Hammarbylle vaikea, sillä joukkue putosi ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmaksi, Damallsvenskanista Elitettaniin.

– Loistavaa, että vuoden takainen miesten ja naisten joukkueiden kohtaaminen Hammarbyn kanssa toistuu tänä vuonna. Meille kansainvälinen peli on hyvä paikka näyttää omaa osaamistamme, päävalmentaja Joonas Rantanen pohtii seuran sivuilla.

HJK avasi viime viikonloppuna kilpailukautensa, kun Suomen Cupin lohkovaihe käynnistyi. Klubi kaatoi Talissa vierailleen JyPK/TB:n maalein 5-0.

Lauantain Hammarby-peliin Klubi lähtee Rantasen mukaan tutuin teemoin ja tavoittein.

– Peli sinänsä ei muuta meidän toimintaa vaan suunniteltuja sisältöjä on harjoiteltu normaalisti. Matsi on hyvä mittari siitä näkökulmasta, että miten pystymme toteuttamaan harjoiteltuja asioita, päävalmentaja pohtii.

HJK:lta puuttuvat lauantain pelistä varmuudella Ella Alakomi ja Emmaliina Tulkki.