HJK jatkaa tappioitta - Honka, JyPK ja TiPS voittoihin

Naisten Liigan 14. kierroksesta pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin FC Hongalle, JyPK:lle ja TiPS:lle. Sarjakärki HJK sen sijaan jatkaa edelleen ilman tappioita.

Honka ei antanut kotikentällään Ilvekselle mahdollisuuksia, vaan otti selvän 5-1 (3-0)-voiton. Anni Miettunen osui kahdesti ja muista maaleista vastasivat Dana Leskinen, Milla Punsar sekä Kaisla Karppinen. Ilveksen ainokainen merkattiin Aino Rasisen nimiin.

JyPK haki tärkeä pisteet Oulusta kaataessaan ONS:n 3-2 (0-1). Jyväskyläläisten sankaritar oli toisella puoliajalla hattutempun viimeistellyt tuore hankinta Joëlle Gosselin. ONS meni johtoon Silja Tuomisen maalilla avauspuolikkaalla ja kavennusmaalin ottelun lopussa teki Marie Levasseur.

TiPS otti kotonaan 1-0 (1-0)-voiton TPS:stä. Ottelun ainokaisen viimeisteli Jenna Topra.

HJK oli lähellä kauden avaustappiotaan, mutta Emmaliina Tulkin viidennellä lisäaikaminuutilla tekemä 1-1-tasoitusmaali Åland Unitedin vieraana piti sarjakärjen tappiotilaston puhtaana. Åland United meni ottelussa johtoon Isabella Mattsson maalilla 62. minuutilla.

Sarjassa Honka ja TiPS pääsivät kaventamaan eroa HJK:hon, mutta helsinkiläisillä on edelleen seitsemän pisteen etumatka espoolaisiin ja 12 pisteen johto tikkurilalaisiin. JyPK vankisti asemiaan kuuden joukossa nousten viidenneksi. Kierros saadaan päätökseen sunnuntaina, kun KuPS emännöi IK Myrania.