HJK ja Honka aloittivat voitoilla

Naisten Liiga pyörähti käyntiin lauantaina kolmella ottelulla. HJK:n Jutta Rantala säväytti heti kauden avauksessa neljällä maalilla ja HJK:n lisäksi voittoon ylsi FC Honka.

Kausi käynnistettiin Korsossa, kun TiPS ja Åland United iskivät yhteen. Åland United meni ottelun alussa johtoon avausjaksolla Phoenetia Brownen maalilla, mutta Jenna Topra toi tikkurilalaiset tasoihin toisella puoliajalla. Näin pisteet tasatiin 1-1-numeroin.

Jutta Rantala johdatti HJK:n 5-2 (2-0)-voittoon ONS:sta. Vilma Hakala avasi maalihanat jo toisella minuutilla ja Rantala lisäsi johtoa 18. minuutilla. ONS kavensi heti toisen puoliajan alkuun Marie Levasseurin toimesta, mutta Rantala kuittasi jo seuraavalla minuutilla johdon takaisin kahteen. Kymmenen minuuttia myöhemmin Rantala ansaitsi knallin päähän ja kaunisteli HJK:n kannalta numeroita vielä yhdellä maalilla.

KuPS:n liigataival alkoi 0-1-tappiolla FC Hongalle. Ottelun ainokaisesta vastasi Riikka Hannula.