HJK aloitti Suomen Cupin voitolla

Miesten Suomen Cupin hallitseva mestari HJK aloitti vuoden 2018 Suomen Cupin kaatamalla kotonaan PEPO:n. Lauantaina pelattiin myös kaksi muuta peliä.

HJK ei antanut PEPO:lle yllätysmahdollisuuksia, vaan otti D-lohkon ottelussa 4-1 (2-1)-voiton. TPS joutui taistelemaan Klubi 04:ää vastaan koko toisen puoliajan miehen vajaalla Rasmus Holman saadessa punaisen kortin ensimmäisen puoliajan lopussa. TPS oli kuitenkin lähellä voittoa Aleksi Ristolan toisella puoliajalla tekemällä maalilla, mutta Klubi 04 nousi tasoihin muutama minuutti ennen täyttä aikaa Samuel Tammivuoren osumalla. Päivän kolmannessa pelissä AC Kajaani nappasi avausvoittonsa kaadettuaan PS Kemin 2-0 (0-0).

Suomen Cupin lohkovaihe jatkuu sunnuntaina kahdella ottelulla. SJK kohtaa kotikentällään PKKU:n ja IFK Mariehamn isännöi FC Honka/Akatemiaa.

ISTV esittää Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita suorana Ruudussa. Otteluita pääset näkemään tilaamalla Ruutu +:n täältä >>