Takaisin
18.1.2019 klo 13.42

HJK aloittaa Suomen Cupin lohkovaiheen lauantaina

Jaa:

HJK aloittaa tulevana lauantaina vuoden 2019 viralliset pelinsä, kun vastaan asettuu Suomen Cupin lohkopelissä JyPK/B. Ottelu pelataan Talin jalkapallohallissa kello 16.00.

Kauden 2019 Suomen Cup käynnistyi jo syksyllä 2018, jolloin pelattiin karsintoja talven lohkovaiheeseen. HJK voitti omassa pelissään Superkierroksella I-HK:n maalein 17-0 ja varmisti näin paikkansa lohkovaiheeseen.

B-tyttöjen SM-sarjassa pelaava JyPK/B puolestaan pelasi useamman karsintapelin. Ensin se hävisi JyPK:n liigajoukkueelle (1-6), mutta voitti sen jälkeen FC Wimman (2-1), I-HK:n (15-0) ja TPS/2:n (1-0).

HJK lähtee tämän vuoden Suomen Cupiin hallitsevana mestarina. Klubi voitti Suomen Cupin 2017.

- Pääasia pelissä on se, että opettelemme pelaamaan yhdessä. Ei väliä kuka on vastassa, meidän pitää saada harjoiteltuja asioita näkymään kentällä, päävalmentaja Joonas Rantanen toteaa HJK:n sivuilla.

- Uskon, että pystymme tekemään näitä asioita. Vastustajasta on vaikea ennakoida, että miten he tulevat pelaamaan. Toivottavasti he pystyvät kuitenkin tuottamaan meille ongelmia. Se on yksi osa meidän oppimisprosessia, Rantanen lisää.

HJK:n riveistä eivät ole lauantain pelissä käytettävissä Anna Auvinen, Emmaliina Tulkki ja Ella Alakomi.